Klantenservice

droplet wave icon

Bestellen

Je kan bij ons direct online bestellen, met en zonder het aanmaken van een account. Met je account hoef je niet iedere keer al je informatie opnieuw in te vullen en kan je makkelijk je bestellingen in 1 overzicht bijhouden. Een account aanmaken mag, maar hoeft niet.

We kunnen maximaal 4 blikken per bestelling verwerken. Voor grotere of bedrijfsmatige orders: stuur even een mailtje naar info@puregoatcompany.com

Bezorgen

We werken er hard aan om de wereld duurzaam te veroveren, maar voorlopig bezorgen we onze Pure Goat Company flesvoeding uitsluitend op adressen in Nederland.

Voor 23:00 besteld, betekent normaal gesproken de volgende dag aan huis geleverd binnen Nederland. Op zondagen en nationale feestdagen kunnen we deze service helaas niet aanbieden, dus even opletten als je bestelt.

BezorgoptieKosten (bestelling tot € 50)Kosten (bestelling van € 50 en hoger)
Standaardbezorging+ € 3,95Gratis
Avondlevering (m.u.v. zat.)+ € 1,38+ € 1,38
Thuisadres (niet bij de buren)+ € 0,33+ € 0,33
Ophalen bij een PostNL locatieGratisGratis

Betalen

Tja, betalen moet bij ons ook gebeuren en voordat de order kan worden verstuurd. Betalen kan op de volgende manieren:

BetaalwijzeKosten
IDEALGratis
Creditcard (achterafbetaling)Gratis
PayPalGratis
BancontactGratis
SofortGratis

Recht op annulering & terugbetaling

Je kan altijd je bestelling annuleren. Je hebt dan ook recht op terugbetaling onder een paar voorwaarden. Als je onze producten terugstuurt, dan moeten ze uiteraard nog wel dicht zitten en niet beschadigd zijn.

We vergoeden het aankoopbedrag + eventueel betaalde standaard bezorgkosten (bezorgkosten alleen voor bestellingen onder de 50 Euro) + standaard vergoeding voor de kosten van retourzending in alle gevallen (3,95 Euro).

 

Betaalmiddel

We doen ons best om je betalen terug te storten via het betaalmiddel dat je hebt gebruikt om mee te betalen. Mocht dat niet lukken, dan zullen we je vragen om een rekeningnummer/IBAN.

 

Termijnen

We versturen je bestelling zodra we bevestiging hebben van je betaling. Daarna heb je vanaf de dag van ontvangst van onze producten 14 dagen bedenktijd om je bestelling te retourneren, zie hieronder. Als je je aan de voorwaarden houdt, dan betalen we in principe terug binnen 14 dagen, nadat we onze producten terug hebben ontvangen.

 

Retour sturen

Voor het terugzenden van een bestelling ben je zelf verantwoordelijk, maar we proberen je het zo makkelijk mogelijk te maken.

Voor ongeopende en onbeschadigde blikken werkt het als volgt:

  1. Download het retourformulier hier
  2. Vul het formulier in en stop het bij de levering die je wilt terugsturen
  3. Schrijf het volgende retouradres op je retourzending:

t.a.v. The Pure Goat Company B.V.
Postbus 370
3990 GD Houten

  1. Geef de retourzending (tegen betaling) af bij een PostNL-locatie

Let op; wij hebben altijd het ordernummer nodig, dus vergeet niet dit op het formulier te vermelden.

Retour sturen van geopende blikken

Heb je een klacht over een ontvangen zending nadat je het blik al geopend hebt? Sluit het blik dan zo goed mogelijk en stuur de zending terug via de eerder aangegeven stappen.

Geef op het retourformulier aan dat je het blik geopend hebt. Bij een terechte klacht vergoeden we de volledige kosten van de retourzending.

Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn leidend als er iets niet duidelijk is. Deze Voorwaarden vindt je ook op onze website.